Пилотите на хеликоптер споделиха ужасяващата гледка от полицейски хеликоптер, докато

...
Пилотите на хеликоптер споделиха ужасяващата гледка от полицейски хеликоптер, докато
Коментари Харесай

Ужасени полицейски пилоти, видени да се бият със Сторм Герит в „летяща пералня“

Пилотите на хеликоптер споделиха ужасяващата панорама от полицейски хеликоптер, до момента в който ги хвърлят в небето от Сторм Герит.

Това беше миг, в който хеликоптер на Националната полицейска въздушна работа се трансформира в „ летяща пералня “, когато удари бурята над Лондон в четвъртък. Въздушнодесантни офицери, командващи самолета, споделиха клипа с емотикони със зелени лица, до момента в който бурята връхлетя, причинявайки безпорядък в Обединеното кралство.

Писайки в X, прочут преди като Twitter, водачите на NPAS London споделиха: „ Ако мислите долу е прохладно, помислете за нас тук горе в нашата летяща пералня! " Те прибавиха: „ За благополучие, неотдавна получихме доставка на някои спомагателни болнични чанти. Нищо не е необходимо…… към момента! “

Пилотите не бяха единствените в небето, които се бориха със мощните пориви тази седмица обаче. Един полет на American Airlines се сблъска с доста неравномерно кацане на Хийтроу в сряда измежду тежките ветровити условия от наречената стихия.

BigJetTV уло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР