Пилотите на Ферари Шарл Льоклер и Карлос Сайнц отбелязаха, че

...
Пилотите на Ферари Шарл Льоклер и Карлос Сайнц отбелязаха, че
Коментари Харесай

Льоклер: Очевидно е, че имаме чудесен прогрес

Пилотите на Ферари Шарл Льоклер и Карлос Сайнц означиха, че Скудерията е направила сериозна крачка напред в съпоставяне със сезон 2020, откакто приключиха шести и осми в първия кръг от международния шампионат на Формула 1 за 2021 година Гран при Бахрейн.

„ Беше превъзходен старт и съм относително удовлетворен от надпреварата ни. Не мога да съм изцяло задоволен от шесто място, само че в последна сметка би трябвало да погледнем къде бяхме предходната година. Очевидно е, че имаме превъзходен напредък ", съобщи Льоклер.

„ Направих доста положително тръгване. Оказах се трети, управлявах сносно гумите си в първата част от конкуренцията. Мисля, че даже имаше малко останал в тях живот, само че трябваше да спрем поради разнообразни тактики на противници. Това бе вярното решение, въпреки че евентуално ни коства малко във връзка с темпото към края на надпреварата ", добави той.

„ Като цяло беше добра конкуренция и позитивен уикенд. Направили сме хубава стъпка напред спрямо предишния сезон. Все още не сме в мечтаната от нас позиция и би трябвало да продължим да се трудим, с цел да се оправим още по-добре в идните стартове “, сподели Льоклер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР