Пилотът на Уилямс във Формула 1 Ланс Строл даде доста

...
Пилотът на Уилямс във Формула 1 Ланс Строл даде доста
Коментари Харесай

Пилот на Уилямс: Ние не се състезаваме, а оцеляваме

Пилотът на Уилямс във Формула 1 Ланс Строл даде много тягостна оценка за очертаващия се сезон пред тима след едвам първия старт за 2018 година. Канадският гений съобщи, че тимът му няма сили да се състезава с останалите, а просто би трябвало да оцелява.

Строл приключи 14-и на „ Албърт Парк” в Гран При на Австралия или другояче казано – предпоследен от водачите, които финишираха. Зад него беше само новакът от Заубер Шарл Льоклер.

Състезанието беше продължение на мъката за Уилямс, който имаше проблеми с салдото и охлаждането на колата си. „ Към момента ние не се състезаваме, ние оцеляваме”, сериозен бе 19-годишният Строл.

„ В първата си обиколка имах проблеми с режима на мотора, по някаква причина бях в неправилен режим, тъй че не можех да направя нищо. Веднага изгубих позицията си от Естебан Окон (Форс Индия), защото въобще не можех да ускоря. Ето такива неща ни вършат догонващи още в първата обиколка.”

„ Оттам нататък единствено се борехме в търсене на движение. Колата не отвръщаше по метода, който чакахме от нея. Балансът напълно липсваше. През цялото време имахме проблеми с температурата. Така че трябваше просто да правя отстъпка, без никакъв късмет да се състезавам.”

„ Просто се пробвах да оцелея и да добутам колата до финала. Това ни костваше голямо количество изгубено време”, добави Строл.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР