Пилотът на Ред Бул Пиер Гасли получи недвусмислено предупреждение от

...
Пилотът на Ред Бул Пиер Гасли получи недвусмислено предупреждение от
Коментари Харесай

Гасли получи последно предупреждение в Ред Бул

Пилотът на Ред Бул Пиер Гасли получи недвусмислено предизвестие от шефа на тима Кристиан Хорнер. Британецът посъветва своя зависещ да се възползва добре от лятната пауза във Формула 1 и да стартира да извлича максимума от капацитета на колата.

В неделя 23-годишният французин записа следващ разочароващ резултат, завършвайки на 6-о място в Гран При на Унгария. Предвид обстоятелството, че със същия автомобил неговият съотборник Макс Ферстапен победи в 2 от последните 4 старта (а на „ Хунгароринг” приключи втори), за управлението на „ биковете” наподобява неприемливо Макларънът на Карлос Сайнс-младши да приключи пред Гасли.

„ Уикендът беше фрустриращ за Пиер. Стартът му не беше най-хубавият, първата обиколка – също, по тази причина трябваше да се състезаваме със Зауберите и Макларъните. Ние имаме потребност той да се бори с Ферарита и Мерцедесите. Правим всичко допустимо, с цел да му помогнем да успее в това начинание.”

„ Мисля, че в действителност той би трябвало да употребява времето си през лятната отмора, да направи разбор на първата половина от сезона и да си извади поучения за втория дял. Жизненоважно за нас, в случай че желаеме да имаме късмет да настигнем Ферари, той да стартира да се класира по-високо”, добави Хорнер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР