Пилотът на МакЛарън Ландо Норис се възстановява в хотелската си

...
Пилотът на МакЛарън Ландо Норис се възстановява в хотелската си
Коментари Харесай

Ландо Норис се възстановява след предполагаемо хранително натравяне

Пилотът на МакЛарън Ландо Норис се възвръща в хотелската си стая, откакто евентуално е получил хранително натравяне, оповестиха от отбора от Формула 1 преди Гран при на Бразилия.

Очакванията в МакЛарън са английският водач да е по-добре в петък и да вземе присъединяване в свободната подготовка, както и в спринтовото съревнование в събота. От отбора не дадоха повече детайлности за положението на спортиста.

Ландо Норис е седми в класирането при водачите със 76 точки, тъкмо пред съотборника си Даниел Рикиардо. Австралиецът бе тази заран на пистата „ Интерлагос “, където организира съвещания с инженерите от отбора.

В сряда вечер Норис изгледа онлайн мач в Сао Пауло. Той бе специфичен посетител на първенеца на Бразилия Палмейрас, който победи Америка с 2:1. След края на мача британецът отхвърли да приказва с медиите, само че си направи няколко фотоси със собственичката на Палмейрас Лейла Перейра и със старши треньора Абел Ферейра.

Lando is feeling unwell with suspected food poisoning, so he will rest in the hotel today. We expect him back at track tomorrow.

Get well soon, Lando!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР