Пилотът на КА-2 Рейсинг Тийм Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo

...
Пилотът на КА-2 Рейсинг Тийм Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo
Коментари Харесай

Константин Маршавелов също със заявка за Писта Бургас 2017

Пилотът на " КА-2 Рейсинг Тийм " Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo X) е измежду декларираните състезатели за четвъртия кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут, чийто хазаин ще бъде Писта Бургас. В момента пловдивчанинът се намира преди всичко в генералното класиране на най-атрактивната група – Макси, като води пред втория в класирането Пламен Камбуров със седем точки.

През предходната година на трасето в Бургас, Маршавелов завърши присъединяване си още след първата подготовка. Проблем с трансмисията в автомобила Mitsubishi Evo X бе повода, двукратният първенец на България да не може да започва в конкуренцията преди година.

През този сезон Маршавелов има записани две победи и едно второ място. Той съумя да завоюва надпреварите на трасетата в Хасково и Русе, а на надпреварата в Стара Загора приключи на второ място.

Отборът на " КА-2 Рейсинг Тийм " ще бъде показан също и от Иван Влъчков (Honda Civic), който който е водач в шампионата на серия Туринг. Третият представител на тима ще бъде, състезаващият се в Eneos Cup – Венцислав Станев, който ще започва в Бургас също с Mitsubishi Lancer Evo X.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР