Пилотът на Ферари във Формула 1 Шарл Леклер коментира в

...
Пилотът на Ферари във Формула 1 Шарл Леклер коментира в
Коментари Харесай

Леклер с коментар след напускането на Биното

Пилотът на Ферари във Формула 1 Шарл Леклер разяснява в обществените мрежи раздялата на отбора с Матиа Биното, която през вчерашния ден беше публично доказана. Според информации от Маранело двамата са в неприятни връзки от „ Силвърстоун ” насам и не си приказват, като се счита, че огромните шефове са решили да поддържат лагера на водача против екипа на Биното, който позволи прекалено много неточности този сезон.

„ Благодаря за всичко, Матиа – написа Шарл в инстаграм и разгласява обща фотография с Биното. – Изкарахме пет доста напрегнати години дружно, изпълнени със ужасно задоволство и моменти, които ни сложиха на тестване. Уважението ми към теб в никакъв случай не се е променяло и ние постоянно сме работили с цялостно отдаване, с цел да реализираме едни и сщи цели. Успех с всичко оттук насетне. ”

След седмици спекулации и няколко дни съмнително безмълвие, тази седмица Матиа Биното разгласи, че напуща Ферари, а това беше доказано със особено известие от отбора. Швейцарецът изясни, че си потегля „ със страдание ” след 28 години в компанията, а доста анализатори са на мнение, че промяната му без смяна на модела на работа в Маранело няма да донесе никакви изгоди на тима, единствено ще бъде изгубено време през 2023. Все още не се знае кой ще смени Биното.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР