Пилотът на Ферари във Формула 1 Себастиян Фетел беше над

...
Пилотът на Ферари във Формула 1 Себастиян Фетел беше над
Коментари Харесай

Фетел на върха преди квалификацията, минимални разлики между фаворитите

Пилотът на Ферари във Формула 1 Себастиян Фетел беше над всички във третата свободна подготовка преди Гран При на Италия. Преднината му не беше по никакъв начин огромна, защото Макс Ферстапен остана единствено на 32 хилядни от първото място.

Разликите в топ 6 като цяло бяха минимални, откакто Валтери Ботас (Мерцедес) и Шарл Льоклер (Ферари) разделиха 4-то място с закъснение от единствено 109 хилядни. Челната 6-ца допълниха Даниел Рикиярдо (Ред Бул) и международният първенец Люис Хамилтън, надлежно на 270 и 301 хилядни.

Фетел усъвършенства доста най-хубавото си време спрямо втората подготовка през вчерашния ден и съумя да приключи топ обиколката си за 1:20.294 минути. Това време беше с съвсем 1 секунда по-бързо от тов на германеца през вчерашния ден.

Топ 10 беше завършен от Нико Хулкенберг (Рено), Алекс Албън (Ред Бул), Антонио Джовинаци (Алфа Ромео) и Даниел Квиат (Торо Росо). Забележително е, че дори и в тази част на класирането разликите са в порядъка на не повече от 6 десети.

Квалификацията за Гран При на Италия стартира в 16:00 часа и ще може да я наблюдавате директно в ефира на DIEMA SPORT 2.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР