Пилотът на Ферари Шарл Льоклер не е доволен от представянето

...
Пилотът на Ферари Шарл Льоклер не е доволен от представянето
Коментари Харесай

Льоклер: Проблемите ни са по-големи отколкото очаквах

Пилотът на " Ферари " Шарл Льоклер не е удовлетворен от представянето си в Гран При на Испания във Формула 1. Той започва от бокса след несполучлива подготовка и промяна на части на неговия болид, с цел да приключи на 11-о място.

" Честно казано има повече проблеми, в сравнение с чаках. Тази година към този момент имаше разочароващи дни и този резултат от надпреварата е в сходство със случилото се през сезона като цяло. Прекарахме първата част с твърдите гуми и чакахме да са по-добри, само че по някаква причина беше доста неприятно. Никакво сцепление, изключително в предната част. Ограниченията бяха напълно разнообразни спрямо квалификациите. В прочут смисъл чакахме това. Т.е. по някаква причина не успяхме да влезем в работния прозорец на гумите по никакъв метод и по-късно влязохме, което беше изненада. Предстои доста работа ", сподели Льоклер за " RaceFans ".

Освен това 25-годишният водач съобщи, че тимът изостава доста в спортни условия.

" Във втората и в последната част на трасето чувствата бяха по-скоро такива, каквито трябваше да бъдат, беше по-добре. Но като цяло сме доста обратно, изключително в спортни условия - още веднъж. Вярвам, че би трябвало да се съсредоточим изцяло върху това и да намираме оптималното решение за гуми по-често, да работим по-добре с тях. Промяната на температурата от два или три градуса оказва голямо въздействие върху салдото и този уикенд имахме проблеми ", призна водачът от Монако.

" Ферари " е на четвърто място в шампионата при конструкторите със 100 точки, а в класирането при пилототе Карлос Сайнс заема шеста позиция с 58 точки, а Льоклер е седми с 42. Следващият кръг от Формула 1 ще се организира в Канада от 16 до 18 юни. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР