Пилотът на Ферари Себастиан Фетел заяви, че неговият тим заслужава

...
Пилотът на Ферари Себастиан Фетел заяви, че неговият тим заслужава
Коментари Харесай

Фетел се теши: Ферари заслужава признание за прогреса си

Пилотът на Ферари Себастиан Фетел съобщи, че неговият отбор заслужава най-малкото самопризнание за напредъка, който означи през 2017 година, въпреки че още веднъж огромният съперник Мерцедес обра всички трофеи.

Германците за четвърти следващ сезон завоюваха предварително трофея при конструкторите, а в Мексико Люис Хамилтън стори същото и при водачите, лишавайки от смисъл последните два старта от календара. Фетел бе индивидът, който единствен се задържа в борбата с британеца, само че заплати цената за разочароващото показване на „ скудерията” след лятната пауза.

Бриаторе: Ако бях във Ферари, взимах Ферстапен със затворени очи

Все отново през сезона Ферари записа цели 4 победи, което не е малко поради обстоятелството, че през предходната година даже не можеха да си помислят за спечелването на старта. „ Като цяло считам, че има доста позитиви от този сезон”, разяснява Фетел. „ Никой не очакваше Ферари да бъде толкоз мощен. Направихме най-голямата стъпка напред, говореше се и за други хора, само че в края на краищата ние бяхме там горе през цялото време и останахме там до края.”

„ В позиция сме да се борим за победа в заключителното съревнование (Гран При на Абу Даби – б.р.), в Бразилия спечелихме и качихме две коли на подиума. Смятам, че има доста позитиви.”

Розберг: И другия сезон Фетел ще диша прахта на Хамилтън

„ Разбира се, когато изпуснеш купата, не е никак прелестно, само че в това време би трябвало да бъдеш справедлив. Миналата година не бяхме доста конкурентни, не развихме по-добър метод колата си, а в този момент постигнахме голям прогрес. Дори когато се вгледаш в късмет, който може би си пропуснал, би трябвало да отдадеш дължимото на всички хора, на целия тим за направената стъпка напред”, добави Фетел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР