Пилотът на Ферари Себастиан Фетел не скри надеждите си за

...
Пилотът на Ферари Себастиан Фетел не скри надеждите си за
Коментари Харесай

Фетел се надява на големи горещини днес

Пилотът на Ферари Себастиан Фетел не скри очакванията си за горещо време, което да съпътства днешното Гран При на Унгария. Германецът съобщи, че това е единственият късмет надпреварата да не се окаже прекомерно скучно за феновете.

Вчерашната подготовка несъмнено предложи шадраван от страсти, откакто Макс Ферстапен (Ред Бул) за първи път в своята кариера завоюва полпозишън. Това се случи с помощта на минимална преднина в размер на 18 хилядни от секундата пред втория Валтери Ботас (Мерцедес). Съотборникът на финландеца и настоящ международен първенец Люис Хамилтън записа 3-и резултат. Колкото до Фетел, той ще започва деня от 5-а позиция, откакто неговият сътрудник във Ферари Шарл Льоклер даде по-добро време от неговото в Q3.

32-годишният немец регистрира, че просто не е бил задоволително бърз на „ Хунгароринг” и затова чака тежко съревнование. „ Надявам се времето да бъде горещо, тъй като другояче ще е много скучно”, съобщи Фетел. „ Ще забележим. Очевидно ще стартираме с гуми медиум. Надявам се да бъде доста топло, тъй като по този начин гумите ще основават компликации на всички и ще имаме късмет да опитаме нещо”, добави четирикратният международен първенец.

Гран При на Германия, 12-и кръг от календара на Ф1, започва през днешния ден от 16,10 часа българско време. Проследете развоя на надпреварата в GONG.BG , а също по този начин посредством директното предаване в ефира на DIEMA SPORT и онлайн на PLAY DIEMA XTRA .
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР