Пилотът на Ферари Себастиан Фетел доминира във втората тренировка на

...
Пилотът на Ферари Себастиан Фетел доминира във втората тренировка на
Коментари Харесай

Фетел доминира във втората тренировка, постави рекорд

Пилотът на Ферари Себастиан Фетел господства във втората подготовка на пистата Сепанг край Куала Лумпур преди последното съревнование за Гран При на Малайзия.

Фетел даде време от 1:31.261 в симулация на квалификационна обиколка, с което усъвършенства с близо секунда върха на трасето, което до този миг се държеше от Фернандо Алонсо, който го сложи през 2005 година.

На шест десети зад Фетел приключи неговия съотборник от Ферари Кими Райконен.

Пилотите на Ред Бул Макс Ферстапен и Даниел Рикиардо дадоха трето и четвърто време, до момента в който пети приключи Фернандо Алонсо.

Катастрофиралият Грожан: Усетих доста тежък удар

Болидите на Мерцедес ръководени от Люис Хамилтън и Валтери Ботас още веднъж не съумяха да намерят конкуретно движение на водачите и приключиха шести и седми.

Ромен Грожан претърпя тежък случай към 20 минути преди края на тренировката. Болидът му закачи капака на отворена шахта, което докара до спукването на неговата дясна задна гума. По този метод автомобилът на Хаас излетя от трасето и се заби в огражденията.

Надпреварата в Малайзия е този уикенд от 29 септември до 1 октомври, а всичко към конкуренцията може да следите в каналите на DIEMAEXTRA и GONG PLAY.

Включете се в играта ни обвързвана с Формула 1 - тук!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР