Пилотът на Ферари Карлос Сайнц даде най-добро време във втората

...
Пилотът на Ферари Карлос Сайнц даде най-добро време във втората
Коментари Харесай

Карлос Сайнц беше най-бърз във втората свободна тренировка преди Гран При на Великобритания

Пилотът на Ферари Карлос Сайнц даде най-хубаво време във втората свободна подготовка преди Гран При на Англия във Формула 1. Втори остана Люис Хамилтън, любимецът на локалните почитатели и водач на Мерцедес.

Пистата за втората подготовка беше изцяло суха откакто по време на първото занятие се изля пороен дъжд. Испанецът Сайнц постави нови, меки гуми по време на гонката, в която караше с нискооктаново гориво. Резултатът му е 1 минута, 28.942 секунди и изпревари с 0.163 секунди Хамилтън.

Хамилтън ще има опция да покаже израстването си в третата подготовка на следващия ден, а за самото съревнование се чака посещаемост от 400 хиляди души.
 Валтери Ботас с най-хубаво време в първата подготовка на
Валтери Ботас с най-хубаво време в първата подготовка на " Силвърстоун "

Тренировката мина в изискванията на съвсем непрекъснат дъжд

Ландо Норис от тима на Макларън, който кара през днешния ден с педална камера, остана на 3-о място, а четвърти и извънредно неудовлетворен от представянето си остана водачът в генералното класиране Макс Верстапен (Нидерландия). Времето на Норис е с 0.176 по-слабо от това на спечелилия, а Верстапен остана на 0.207. Пети е Шарл Льоклер (Ферари), а Фернандо Алонсо от Алпин добави топ 6.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР