Пилотът на Алфа Таури Юки Цунода призна, че се чувства

...
Пилотът на Алфа Таури Юки Цунода призна, че се чувства
Коментари Харесай

Защо Цунода напусна Великобритания

Пилотът на Алфа Таури Юки Цунода призна, че се усеща „ доста по-енергичен ”, откакто е напуснал Англия и се е преместил да живее в Италия, където е и базата на отбора, за който кара. Това стана през 2021 година.

„ Преместването ми оказа помощ да пребивавам по-добре – изясни японецът. – Във Формула 1 има доста стрес, всякога, когато пристигнеш на пистата за идващото съревнование и стресът те притиска. Затова е и толкоз значимо да се чувстваш оптимално удобно, когато не си на пистата и си вкъщи. ”

Но Цунода по този начин и не съумял да се почувства вкъщи си на Острова.
 Цунода: По-бързият водач ще бъде водач на Алфа Таури Цунода: По-бързият водач ще бъде водач на Алфа Таури
„ Във Англия атмосферата беше страхотна, само че на мен отрицателно ми повлияха неприятното време и храната – добави Цунода. – И по тази причина се реалокирах, когато се открих в Италия се почувстват по-енергичен, това беше значимо решение за мен и несъмнено се оказа вярно. ”
 И Алфа Таури къса с крипто спонсорите И Алфа Таури къса с крипто спонсорите
Цунода се реалокира в средата на 2021 във Фаенца, където е базата на Алфа Таури и в този момент добави, че това е помогнало съществено и за подобряването на връзките му с отбора, както и да схваща по-добре развиването на колата, с която се състезава.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР