Пилотът на акробатичен самолет е бил принуден да скочи с

...
Пилотът на акробатичен самолет е бил принуден да скочи с
Коментари Харесай

Пилот на самолет е бил принуден да скочи с парашут от самолета, преди той да се разбие в жилищен блок

Пилотът на акробатичен аероплан е бил заставен да скочи с парашут, когато самолетът е почнал да се разпада по време на полет, откри следствие на въздушен случай.

След това празният аероплан се снижи внезапно и се разруши в новопостроен жилищен блок, до момента в който водачът се спускаше към земята, ослепял с едното си око от кръв, изливаща се от сериозна рана по главата му. Самолетът падна внезапно на земята, до момента в който не удари необитаемите жилища в Ъпър Хейфорд, Оксфордшър в драмата преди две години.

Доклад на отдела за следствие на въздушни катастрофи откри, че свързването сред два пласта на купола е било неприятно, което е довело до разпадането му, до момента в който самолетът е бил във въздуха. За благополучие никой на земята не е потърпевш, само че постройката и самолетът са съществено развалени.

Само минути преди случая 62-годишният водач, чието име не е посочено в отчета, е потърпевш изпълнявайки акробатика в самолета и всичко изглеждаше наред. Той сподели на следователите, че счита, че "...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР