Пилот, който не е бил на работа и се возел

...
Пилот, който не е бил на работа и се возел
Коментари Харесай

Пилот извън смяна опитал да загаси двигателите на летящ пътнически самолет в САЩ

Пилот, който не е бил на работа и се возел в пилотската кабина,  се е опитал да загаси моторите на аероплан, цялостен с пасажери, летящ от Еверет до Сан Франциско в Съединени американски щати , написа профилираният авиационен блог The Aviation Herald, като се базира на полицията на град Портланд в Орегон.

Самолет " Ембраер " 175, изпълняващ полет на " Аляска Еърлайнз " на 22 октомври се е намирал на височина от 9500 метра във въздуха, на 75 километра югозападно от град Портланд, когато водачите са подали сигнал до диспечерите на въздушното придвижване, че " авторизирано лице в пилотската кабина се пробвало да загаси двата мотора на самолета " и са оповестили най-високото равнище на паника 4, което значи " действителен опит или действителна интервенция в ръководството на самолета в пилотската кабина ".

Пилотите са поискали да кацнат неотложно в Портланд и да бъдат посрещнати от силите на реда. След кацането е бил задържан мъж на 44 години (вероятно водач на компанията), който е бил упрекнат в опит за ликвидиране на 83-ма души и застрашаване на сигурността на самолета. Никой не е потърпевш , а пасажерите са били качени на различен аероплан и са достигнали крайната си дестинация.

Не се привежда информация на какво се дължи държанието на задържания водач и дали той е бил под въздействието на алкохол или упойващи субстанции, както и какво е било здравословното му положение, в това число психическото, по време на случая.
 Пасажер отвори спешния излаз на аероплан по време на полет в Южна Корея
Пасажер отвори спешния излаз на аероплан по време на полет в Южна Корея

Въпреки това самолетът се приземи успешно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР