Пилешките филенца с корнфлейкс са едно от любимите ни ястия,

...
Пилешките филенца с корнфлейкс са едно от любимите ни ястия,
Коментари Харесай

Пилешки филенца с корнфлейкс, които се правят за 20 минути

Пилешките филенца с корнфлейкс са едно от обичаните ни ястия, които си поръчваме, когато сме на открито с другари и си похапваме вкусно в някой ресторант. Има ги на всички места, тъй като всички ги поръчват и харесват. Забелязали ли сте обаче цената им, че е много висока за няколко парченца пържено в корнфлейкс пилешко?
Ние ще ви представим най-лесната и вкусна рецепта за пилешки филенца с корнфлейкс, които можете да си извършите вкъщи и хем да ви е вкусно, хем да сте икономисали от фамилния бюджет.
Необходими артикули:
- 500 гр пилешко филе
 Лесна и вкусна вечеря, която всеки обича да похапва Лесна и вкусна вечеря, която всеки обича да похапва
Днес имаме удоволствието да ви зарадваме с една същински вкусна и неустоимо ароматна вечеря, която си коства да опитате. Тя се приготв...
- царевичен корнфлейкс без усет (има и подсладени, внимавайте да не объркате)
- царевичен грис
- 2 яйца
- олио
- кисело мляко (за соса)
 Този солен кекс ще ви остави без думи Този солен кекс ще ви остави без думи
Похапва ли ви се нещо соленичко? Ние имаме предложение за вас! Днес ще зарадваме кулинарните магьосници с един необикновен солен кекс, к...
- чесън на прахуляк
- копър
Начин на подготвяне:
Първата стъпка от сполучливото подготвяне на вкусните пилешки филенца с корнфлейкс е да нарежете пилето на филенца. Ключът тук е да не ги режете на прекомерно дребни и тънки късчета, тъй като по този начин пилето ви ще стане по-сухо и жилаво. Затова отрежете по-големи части, с цел да е по-сочно, когато го изпържите.
В една купа разбийте 2 яйца и оставете встрани - те ще ни трябват за заварка, с която ще залепне корнфлейкса.
 Как се вършат най-вкусните картофки соте Как се вършат най-вкусните картофки соте
От край време картофките са измежду обичаните храни както за възрастните, по този начин и за малчуганите. Почти не съществува дете, което да не е си...
В друга купа изсипете корнфлейкс и го счукайте малко, тъй че парченцата да станат по-малко. Когато корнфлейксът е прекомерно наедрял не залепва добре по филето. След като извършите тази стъпка прибавете и царевичен грис, който ще спомогне там, където не залепва корнфлейкс да залепне царевичния грис, тъй че да стане оптимално добре покрита панировка.
Загрейте олио в тиган и започнете да овалвате едно по едно филенцата - първо в яйцата, а по-късно и в купата с корнфлейкса и царевичния грис. Пържете в мощно нагорещено олио до лек златист цвят. Не прекалявайте с пърженето, тъй че филенцето ви да остане сочно от вътрешната страна и хрупкаво извън.
За соса:
Най-лесният сос, който можете да извършите е с половин кофичка кисело мляко, което разбивате добре, до момента в който не стане изцяло течно. След което добавяте сол и чесън на прахуляк. Разбърквате и по избор добавяте и копър.
Да ви е сладко!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР