Пиленцата от Монако се превърнаха в тема вайръл в нета

...
Пиленцата от Монако се превърнаха в тема вайръл в нета
Коментари Харесай

Снимка показа истината за Пиленцата от Монако

Пиленцата от Монако се трансфораха в тематика вайръл в нета след шокиращото им присъединяване в „ Смени дамата “. Там Нина и Боби се късаха да изясняват на акцент какъв брой са вип, по какъв начин живеят в разкош в Монако и по какъв начин ще станат не милионери, а милиардери – щото го желаят и щото щели да живеят в дворец до този на Филип Плейн.

Днес обаче гръмна следващото доказателство за лукса на пиленцата сладки, за които от дълго време се разбра, че работят като елементарен обслужващ личен състав в чужбинско. Нинчето работи в хотел, а мъжлето й върти геврека като водач. Та по този начин де, да си дойдем на въпроса.

Нинка Пилето бе снимана от нейна съседка от Хисаря в междуградския рейс, с който отпътува от вкъщи на родителите си там към Пловдив. Нина се метнала на автобуса в 8 сутринта, натоварена с няколко цялостни чанти с хранителни запаси. Очевидно техните са я подкрепили солидно, с цел да преживеят идващите първокласни дни от живота си.

Щом фотографията се появи в нета, провокира възторг. Нинката е и с чанта, която по този начин проличава, че е реплика, че просто реве. „ То това повече мяза на мушамата у нас, ма! Много сте жалки, баце! Айде, носи си дисагите с плюскането у вас, вади и маай лютеница с леб, та да имаш сили да разправяш за тузарския си лайф “, побъркаха ги в нета.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР