Пиленцата от Монако може и да се снимат във фоайетата

...
Пиленцата от Монако може и да се снимат във фоайетата
Коментари Харесай

ТОП гъзария с аромат на нарга: Ето къде разпускат Златка Райкова и Карен

Пиленцата от Монако може и да се снимат във фоайетата на първокласните хотели и да живеят в една стаичка, само че родните инфлуенсъри и плеймейтки го раздават по-бляскаво.

Златка Райкова и Карен, новото гадже на плеймейтката, бяха видяни да се разхождат късно вечерта по столичните улици в другарска компания. Източници на Vbox7 настояват, че Златка и Карен са били по-близки от всеки път, а връзката им не е просто за фотоси в Instagram и следващата ПР стъпка на русокоската, с цел да си го върне на Благой Георгиев.

Виж още: Ето коя е единствената част, която Джулиана Гани към момента не е оперирала по себе си

Късната разходка на Златка и Карен мина през едно от най-вървежните заведения в центъра на София. Локацията им бе колоните на ЦУМ и пространството пред изгубилия предходната си популярност и искра търговски център. Мястото е известно с наргилетата си и ароматите, които се разнасят в триъгълника на властта. 

Виж още: Феновете полудяха по Десита: Поп-фолк дивата разгорещи мрежата от морето 

На въпросното място постоянно могат да бъдат видяни едни от най-популярните българи, а Златка обича да се демонстрира на такива места. Плеймейтката не е споделяла в Instagram разходката си, само че източниците ни споделят, че компанията е била тиха, не са парадирали, а единствено са се наслаждавали на прохладната лятна вечер.

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_raykova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР