, пиксабейПроверете бързо стажа Ви до момента в НОИ онлайн

...
, пиксабейПроверете бързо стажа Ви до момента в НОИ онлайн
Коментари Харесай

Проверете бързо стажа си за пенсия от 1997 до 2024 година

, пиксабей

Проверете бързо стажа Ви досега в Национален осигурителен институт онлайн и без такси

Проверете бързо стажа Ви досега в Национален осигурителен институт онлайн и без такси. Да от известно време има такава алтернатива и тя няма никакви скрити такси, нито видни такива. Самата информация е безвъзмездна и в този момент ще Ви споделим повече информация по какъв начин да я извършите, написа.

Да знаем какъв брой е точния ни трудов стаж до този миг е доста значима, по този начин също следим дали нашият шеф е правилен и ни заплаща осигуровки.

Ще стартираме с това, че е допустимо от няколко години към този момент да си проверявате от телефона или от конфорта на своя дом трудовия стаж / осигуровките. Това се случва посредством приемане на личен идентификационен код ( именуван за по – малко ПИК код ) и ЕГН на уеб страницата на Национален осигурителен институт, в долната част ще сложим линк към точното място на което да отидете в техният уебсайт.

Всеки от нас си знае ЕГН-то и няма потребност да върви да си изкарва. Но с този личен идентификационен код ( ПИК ) не е тъкмо по този начин, той би трябвало да бъде изкаран в допълнение с цел да ползвате услугите на Националения застрахователен институт ( Национален осигурителен институт ). Важно да е да се знае, че този ПИК код не се изпращат по пощата.

Трябва да го получите на място, става много бързо стига да няма опашка.

Цитираме какво са написали от Национален осигурителен институт за ПИК-кодовете „ Осигурените лица получават от Националния застрахователен институт (НОИ) 10-значен буквено-цифрен личен идентификационен код (ПИК) персонално или посредством упълномощено лице, без да е належащо авансово да попълнят заявление на книжен притежател.

Когато лицата идват персонално в териториално отделение на Национален осигурителен институт или в негов филиал, непрекъснато или изнесено работно място или приемна за издаването на ПИК, е належащо да показват единствено персонална карта.

С оглед отбрана на данните, представляващи информация за икономическата еднаквост по смисъла на Закона за отбрана на персоналните данни, издаването на ПИК посредством упълномощено лице се прави единствено посредством показване на категорично, нотариално заверено пълномощие.

В тези случаи се ползва копие от пълномощното, което наложително се съпоставя с истинския документ и остава на предпазване в Търговско предприятие на Национален осигурителен институт. Изпратени по пощата документи и претенции за издаване на ПИК не се обработват. “

Надяваме се да сме дали разбираемо информацията и да сте удовлетворени. След като към този момент имате своя ПИК код.
При съществуването на ПИК и ЕНГ – посетете страницата:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР