Пикът на третата вълна на пандемията в Испания е настъпил

...
Пикът на третата вълна на пандемията в Испания е настъпил
Коментари Харесай

Испания: Пикът на третата вълна е бил между 20 и 24 януари

Пикът на третата вълна на пандемията в Испания е настъпил сред 20 и 24 януари, разгласи министърът на опазването на здравето Каролина Дариас.
Според нея от втората вълна и към момента има заплаха да се разрасне още веднъж, съобщи БНР.
 Мадрид и Каталуния преустановяват имунизациите, нямат ваксини против COVID-19 Мадрид и Каталуния преустановяват имунизациите, нямат ваксини против COVID-19
Автономната област Мадрид ще приключи най-малко за две седмици процеса на слагане на първите дози от ваксина против COVID-19 от " Pfizer/Bio...
Третата вълна стартира да се отдръпва от Испания съгласно здравните управляващи. Това става неравномерно в другите райони, само че наклонността на понижаване на случаите е налице.
Средно за цялата страна те към този момент са под 800, само че тук-там надхвърляха 2 000 случая на 100 000 поданици като Сеговия и Валенсия.
Данни на здравния институт " Карлос III " демонстрират, че в 23 от 52-те провинции на Испания през целия месец януари те са били над 1 000. Единствено на Балеарските острови и Санта Круз де Тенерифе не е имало фрапантен скок.
За последното денонощие са регистрирани 29 960 новозаразени и 432 умряли.
 „ Починала ” от COVID-19 испанка оживя „ Починала ” от COVID-19 испанка оживя
85-годишна испанка, за която фамилията й било уверено, че е умряла от ковид, изненада роднините си, като се върна в пенсионе...
Лекарите предизвестяват, че смъртността ще продължи да е висока, без значение от по-малкото болни и предлагат макар съпротивата на бизнеса.
Според здравния министър актуалното развиване на пандемията демонстрира успеваемостта на рестриктивните мерки, които сега засягат две трети от испанското население.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР