Пикът на разпространението на коронавируса в Русия все още не

...
Пикът на разпространението на коронавируса в Русия все още не
Коментари Харесай

В Русия се готвят и за най-лошия сценарий заради COVID-19

Пикът на разпространяването на ковид в Русия към момента не е минал, тъй че жителите би трябвало да са готови, в това число за най-сложния сюжет за развиването на обстановката. Това разгласи през днешния ден министър председателят на Русия Михаил Мишустин, представен от TACC.
" Ясно е, че пикът на заболеваемостта към момента не е доближат и развиването на събитията съгласно най-сложния сюжет не може да бъде изключено “, съобщи още Мишустин по време на видеоконференция. 
Мишустин акцентира, че лечебните заведения във всички райони на Руската федерация би трябвало да бъдат изцяло подготвени да одобряват инфектирани с ковид. Той означи също, че държавното управление прави всичко, с цел да забави разпространяването на инфекцията, като всекидневно взема решения, с които да поддържа опазването на здравето.
Премиерът изиска да се подсигурява цялостната сигурност на работата на лекарите в битката с ковид. " В битката против рисковото заболяване би трябвало да бъдат предпазени на първо място лекарите, медицинските сестри и всички, които се изправят лице в лице с заболяването и безкористно извършват професионалните си отговорности ", сподели министър-председателят, отбелязва още организация " Фокус ".
Ръководителят на кабинета също изиска " да се направи всичко належащо за безвредната работа на лекарите, както и да се подсигурява, че районните лечебни заведения са изцяло оборудвани с основни експерти ".
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР