ПИК46-годишен мъж е задържан в Стара Загора, след като отправил

...
ПИК46-годишен мъж е задържан в Стара Загора, след като отправил
Коментари Харесай

Мъртво пиян заплаши да убие детето на съседите в Стара Загора, опря пистолет в него

ПИК

46-годишен мъж е арестуван в Стара Загора, откакто отправил закани за ликвидиране на дете, а и на съседите си, оповестиха от държавното обвиняване.

Случката се разиграла на 25 май, като мъжът опрял в главата и гърдите на 14-годишното дете револвер. Според прокуратурата това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му.

В хода на формираното против него досъдебно произвеждане е открито, че избеснелият мъж не се е познавал с потърпевшите.

На 25 май потърпевшите се нанасяли в наето от тях жилище, което било в съседство с дома на обвинения. Докато те пренасяли багаж, обвиненият, използвал към този момент алкохол, излязъл от вкъщи си с записаното си оръжие и отправил закани към двамата потърпевши.

Мъжът е престъпно проявен, конфликтен, с нападателно държание по отношение на съседите си и причинител на други противообществени прояви.

Престъпленията, за които е притеглен в качеството на обвинен и арестуван Д.М. се санкционират с отнемане от независимост до шест години.

Районен съд – Стара Загора е решил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано съмнение, че обивняемият е направил закононарушенията, за които са притеглен като обвинен и съществува действителна заплаха да се укрие или да извърши друго закононарушение.

Взетата по отношение на него мярка за неотклонение може да се апелира и стачкува пред Окръжен съд – Стара Загора.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР