Pik.bgКакво я чака всяка зодия на прага на есента. Топ

...
Pik.bgКакво я чака всяка зодия на прага на есента. Топ
Коментари Харесай

Хороскопът на топ астроложката Алена за септември

Pik.bg

Какво я чака всяка зодия на прага на есента. Топ астроложката Алена показва хороскопите за всички зодии за септември. Звездите вещаят бурни страсти за телците и самопризнание в работата за стрелците.

Ето какво ги чака останалите:



ОВЕН

Септември

Готови сте на всичко, с цел да подредите живота си и този на близките, както си го представяте, без значение дали те желаят смяната или не. Във ваша изгода е да обръщате внимание на детайлите в границите на рационалното, само че да се ровите в тях напук и без причина ви лишава от скъпо време, с цел да свършите нещо огромно и потребно. През месеца още веднъж мислите за пари, само че и сте склонни да проявявате ненужна благотворителност. Не отхвърляйте спомагателна работа. Месецът не позволява недомислени вложения, задачата ви е единствено да събирате, изваждането оставете за идващия месец. Съветът ми е да съхраните част от извоюваното в обособена сметка, с цел да сте спокойни, в случай че имате по-малко доходи до края на годината, само че се постановат незабавни разноски. Пазете се от проблеми в фамилията.

ТЕЛЕЦ

Септември

Емоцията господства над вас през септември. Опасни сте за близките. Трудно се владеете. Съветвам ви да осъзнаете, че е най-добре да си дадете отмора или да завършите следващата доза изостанали задания. От начинанията се откажете, тъй като в случай че не го сторите, чуденката по какъв начин след месец да се измъкнете от проблемите, които сте си основали сами, стартира да тормози дните и нощите ви. Забравете диалозите с евентуални настоятелен сътрудници, тъй като сте повлияни от възприятията си и грешката при избора ви е сигурна. Вместо да сте нападателни и нападателни, с цел да принуждавате близките да извършват вашите стремежи, си наложете такт, сдържаност и не се противопоставяйте на отправената ви рецензия. Впечатлявате всички с интелекта си и с вашето умеене да се държите на равнище, без значение дали сте на делова среща или на коктейл. От вас зависи да съхраните стабилността на брака си, хармонията в връзките си, а също и здравето си, като си налагате успокоение и сдържаност във всичко.

БЛИЗНАЦИ

Септември

През септември са засилени желанието и упорството ви да поставите ново начало, за което в този момент е моментът. В същото време сте невероятни перфекционисти във всяко едно отношение в рутинната ви работа, тъй като Меркурий, вашият шеф, е освен пряк, само че е на своя престол в Дева и ви оказва помощ да внасяте ред в хаоса към себе си, даже и в случай че вие сте го основали. Предпазвайте се от недомислени вложения, дори и да ви наподобяват примамливо печеливши. Съветът ми е да не забравяте, че бихте се чувствали доста по-добре, в случай че сте в нечие послушание. Заемащите управителни позиции рискуват да си основат проблеми със здравето поради непримиримостта им към нежеланието на близките да ги следват и да се подчиняват на техния ред. Месецът е подобаващ да създадете семейство, в случай че сте разкрили своята половинка и възприятията ви са споделени. Семейните да извърнат внимание на децата си – да им обезпечат в точния момент всичко належащо за новата образователна година, с цел да си спестят рецесията в персоналните връзки.

РАК

Септември

През септември не ви е разрешено да се разпилявате и да пренебрегвате отговорностите си. От вас зависи да организирате работата си и да я свършите в границите на работното време. Не са изключени моменти, в които се изнервяте прекалено поради упоритото опълчване и противоречие на вашите сътрудници и близки с предлаганите от вас промени. Не спорете с тях, а обмислете по какъв начин да противодействате, с цел да не се сринете от завоюваните позиции и да не накърните престижа си. Свръхчувствителни сте по отношение на персоналните си материални желания. Може да се справяте с всякаква работа, в случай че се приспособявате и не се пробвате да променяте света съгласно вашите разбирания. Ако сте основали семейство, не си творете проблеми поради инатливото ви отвращение да се включите в фамилното извършване на покупки за децата си и първия образователен ден, а и в ремонтите преди зимните месеци. Липсва ви физическото натоварване.

ЛЪВ

Септември

През септември сменете средата си с мечтаната. Няма да е елементарно да го сторите внезапно, тъй като първоначално е належащо да се освободите от дърпащи ви обратно остарели познати и да разчистите място за достойните. И въпреки всичко не мислете, че е елементарно и се случва с магическа пръчка. Имате доста работа, до момента в който изберете и прецените дали новите ви познати ви ценят и почитат. Успехът е с вас единствено в случай че с хората от деловото и персоналното ви обграждане си имате доверие. Предпазвайте се от другарство с несъответствуващи хора и от преждевременно изречени сериозни думи. Предупреждавам ви, че даже и в случай че сте гневни, нападателното държание отблъсква от вас даже и най-добронамерените хора. А особеното от вашето мнение чуйте и преценете на мира, тъй като може да ви е от изгода. Месецът е съвършен за основаване на семейство и за стабилизиране на фамилните връзки, в случай че към този момент сте го основали.

ДЕВА

Септември

Трудностите ви следват от първия ден на месеца, само че не се оплаквайте от тежестта им. Знаете, че се справяте, което вади от равновесие вашите неприятели, изключително в случай че са ви „ помогнали “ да ви споходят, а и точно те поради вашата оправност ще си търпят кармичните санкции. Задоволството ви, че успявате и вървите по пътя си, може да е причина да премислят държанието си. Търсите ли помощ от някого, бъдете откровени, тъй като, скрити зад маската на лицемерното сервилничене, няма да спечелите никого или в случай че се случи, то ще е еднократно. Не ви поучавам да пътувате и да сключвате покупко-продажби през септември, макар че рутината не го не разрешава, в случай че имате постоянни сътрудници и не се постанова по-късно да приключвате общата си работа. Семейството ви поддържа във вашите цели и проекти, само че не трябва да ги споделяте отвън дома, тъй като дебнат задоволително завистници, които биха ви провалили.

ВЕЗНИ

Септември

През септември, макар компликациите по пътя ви, сте подготвени на всичко, с цел да блестите с сексапил и да потвърждавате своята неустоимост. Не бъдете досадни с настояванията си непременно да чуят новите ви хрумвания и да ви поддържат, в случай че може, незабавно. Бъдете внимателни, с цел да не се окаже, че с отхвърли да ви дадат поддръжка ваши сътрудници зад тила ви са почнали да работят с вашите планове и комфортно са не запомнили да го споделят с вас. Мълчете, не се хвалете с проектите си. Изолацията от тяхна страна може да ви разболее. Доверчивостта ви, която елементарно отива в другата прекаленост – подозрителност, работи против вас. Не бива да вършиме крачката към основаване на семейство, с цел да не придвижите компликации и проблеми в брака си. Не прекалявайте с флиртовете, тъй като може да нараните сътрудник със съществени усеща към вас, да се разделите, а когато осъзнаете какво сте изгубили, да ближете рани, само че без късмет да оправите връзките си.

СКОРПИОН

Септември

През септември очаквайте промени. Част от тях ще ви изненадат през първата седмица на месеца и ще провокират различия с вашата брачна половинка. Прозорливи и интелигентни сте, само че сте злопаметни и не забравяте всички несправедливости, които някой ви предизвиква, по тази причина опълчването в фамилията ви изтезава. Вашата отмъстителност води до себеразрушение, в случай че не простите, колкото и невероятно да ви се коства. Планирайте дилемите си. Не единствено имате поддръжката на вашите близки, а и без да усетите, се превръщате в мечтани сътрудници в настоятелен и персонален проект. Ако сте на управителна позиция, ваши сътрудници желаят да ви изместят. Борбата за власт набира скорост, а вие незабавно докажете, че сте почтени за заеманата позиция. Пътуванията зад граница ви носят изгода. Съхранете положителните връзки и на работното място, и вкъщи, с цел да преодолявате с лекост компликациите.

СТРЕЛЕЦ

Септември

Работете умерено и без натоварване. Отхвърлете всичките си задания, даже и изостаналите, доколкото е допустимо. През този месец ще получите положително заплащане за приключени задания и самопризнание, което може да е причина за покачване или предложение за нова работа. Начинанията да са добре премислени, даже и в случай че имате желанието да си търсите нова работа. Изчакайте идващия месец, с цел да извършите тази значима крачка. Преди това проверете дали изискванията дават отговор на вашите упования. Щастливци сте в материално отношение, тъй като имате нюх към печеленето на пари. Откажете се от желанието си да прахосвате, с цел да задоволите своите прищевки. Месецът изисква да обърнете внимание на фамилните си отговорности и да деянията отговорност към децата си. Подгответе ги за новата образователна година и се постарайте да не ги лишавате от нищо, което би било причина за подигравателни и обидни намеци от другите деца.

КОЗИРОГ

Септември

Постоянно сте изтощени поради страстите, които ежеминутно си създавате, както и поради нежеланието да чуете потребни препоръки, само че необичайно за какво настоящи ви депресиращо. Обърнете внимание на физическото си положение, на здравето си и вземете ограничения, в случай че имате подозрения, че може да не издържите на напрежението, което ви чака. Кариерата ви заема първостепенно място. Нищо друго не ви интересува, а даже и да се обърнете настрана, то е, тъй като някакво придвижване или нечия мисъл са сграбчили вашето внимание. Не допускайте прекомерно натоварване със задания, с цел да не се изложите. Ако не се справите с всичките, ще навредите на престижа си. Няма да ви липсват оферти за задгранични настоятелен пътувания, които може да осъществите след средата на месеца. В персоналните си връзки сте дистанцирани, само че ви поучавам да обърнете внимание на околните си.

ВОДОЛЕЙ

Септември

Успехите на работното място и в връзките с близките са привидни, тъй като месецът разрешава да стабилизирате постигнатото, а първата му половина към момента е подвластна на измененията, които предприехте. Интуицията ви се ускорява. Тези от вас, които са почнали работа, да търсят правата си и да бъдат назначени с непрекъснати контракти, тъй като може да се окажат прекомерно интелигентни и да не се харесат на своите началници. Бизнесмените нямат причина за терзание, в случай че сортират вярно хората в колектива си. На всяка цена сте длъжни да овладявате нервите си, с цел да не стигнете до такива нервни неразположения, които са неизлечими или мъчно лечими, стопират работата и провалят проектите ви. Помислете си дали не е време да заминете за няколко дни със фамилията си на отмора. Ако имате сериозна и продължителна връзка, насрочете дата за подписване на брак.

РИБИ

Септември

През септември се обогатете с нова информация и достигнете по-високо равнище на интелектуалното си развиване. Дразнители сте за мързеливите, за хората, които избират „ да не знаят “, тъй като другите са длъжни да правят и тяхната работа. Взимат си заплатицата, некадърни са, само че не могат да ги уволнят. Имат си настойник. Дразнят ви с наглостта си, само че сте длъжни да ги търпите. Помогнете си, в случай че имате ваш бизнес, като не назначавате родственици поради молбите на вашата половинка, тъй като и те са измежду претендентите да лежат на нечий тил и да крадат от работодателя си, тъй като от кое място накъде той да има, а те да му работят. В персоналните ви връзки може да се наложи да изяснявате недоразумения със фамилията си, с родственици или с интимната си половинка. Ако имате възпитаници в фамилията, подгответе ги за образователната година.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР