Pik.bgЗа мен финалът на ВИП брадър е нагласен! Не може

...
Pik.bgЗа мен финалът на ВИП брадър е нагласен! Не може
Коментари Харесай

Пик: Динко избухна - избутали Джино до финала, защото...

Pik.bg

" За мен финалът на " ВИП брат " е нагласен! Не може Джино да има повече гласове от Константин, който за мен е спечелилият. Аз пристигнах отникъде и станах трети, само че отново не мога да допускам, че Джино е събрал повече гласове от мен! ", разяснява след излизането си от къщата Ловеца на бежанци Динко Вълев.

 

Не е ясно единствено за какво да е толкоз необикновено Бианкалана да е събрал повече зрителски избор от него. Ако Супер Ганьо се мисли за освен това от него, хората очевидно са на друго мнение. 

 

 

 

 

 

Джино и Динко влязоха в изострен спор, който се заканиха да решат в съда. Става въпрос за изнесената от Динко информация, че Джино е завлякъл някогашната си Дейна Бианкалана с хиляди долари и даже й посягал.  Наложи се да се пусне видеовръзка с американката от италиански генезис, която отбрани някогашния си брачен партньор Джино и скочи на Вълев, наричайки го животно.

 

" Дейна си извъртя гъза. Но аз заставам зад всяка моя дума и споделям истината. Иначе това, което разбрах, е, че Дейна се отхвърли от думите си за Джино, с цел да не пострада фамилията й ", разкри още Динко след престоя си в къщата.

``
реклама

По какъв метод тъкмо ще пострада фамилията й, също не излиза наяве, в случай, че Дейна е и от сицилиански генезис, татко й е огромна съчка, и в случай че някакъв български лъжец е завлякъл щерка му със 100 хиляди $, несъмнено от дълго време да е прогнил в някоя канавка. 

Динко съобщи, че не се тормози от желанията на Джино да го съди за клюка, и съобщи, че чака да го види, с цел да го повярва. В шоуто, когато съквартирантите имаха опция да проведат телефонни диалози с хора от външния свят, се обадиха хора, които потърсиха парите си от Джино Бианкалана. Те твърдяха, че са от Чикаго и няколко пъти са завличани от спечелилия в риалити формата.

Както в следствие стана ясно едната от дамите е откраднала милиони долари посредством банкови измами и измами с кредитни карти, задържана е от ФБР, а сега сътрудникът й в машинациите Георги Мартов. Мицубишито, излежава присъдата си. 

" Не се усещам прецакан, камо ли от Джино, тъй като вотът за мен е манипулиран. И това се дължи на обстоятелството, че Джино ще става водещ на някакъв нов риалити формат от вида " Милионер търси брачна половинка ". Затова и продуцентите може би желаят да му създадат реклама ", съобщи още Динко без терзания.

За Динко най-обидни били опитите на Биг Брадър да го злепостави пред аудиторията.  " Честно казано, не чаках Биг Брадър да се пробва да ме обиди и нарани по всевъзможен метод. Или че съм тъпанар, или че съм необразован... само че както и да е, ще го преживея. В последна сметка те желаеха да вляза, очевидно да ме превъзпитават, което няма по какъв начин да стане. Усетих поддръжката на хората. Трето място за мен си е триумф. Навсякъде ме дърпат и ми викат, че е трябвало да спечеля 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР