Пиенето само на две чаши кафе на ден може да

...
Пиенето само на две чаши кафе на ден може да
Коментари Харесай

Как кафето ни помага да живеем по-дълго

Пиенето единствено на две чаши кафе дневно може да усили продължителността на живота ни до две години, сочат данните от ново проучване.
 Kафе по виетнамски
Kафе по виетнамски

Как го пият във Виетнам

Проучването, оповестено в European Journal of Epidemiology, е извършено посредством анализиране на предходни данни от изгодите от пиенето на кафе.
 Снимка 382640

Разглеждайки 40 проучвания, включващи 3 852 651 участници и 450 256 аргументи за гибел , учените откриват, че пиенето на кафе в действителност има повече изгоди, в сравнение с вреди, даже когато се вземат поради и другите фактори, които въздействат на смъртността, сред които възрастта, наднорменото тегло, алкохола, тютюнопушенето и така нататък

Според откривателите, умереното ползване на кафе, което е сред две до четири чаши дневно , е обвързвано с понижена смъртност.
 Снимка 386844

Те заключват, че с изключение на увеличение на продължителността на живота, пиенето на кафе също понижава риска от развиване на рак, сърдечносъдови болести, диабет или респираторни болести и редуцира риска от развиване на заболяването на Алцхаймер или Паркинсон.
 Гватемала, кафето и за какво безусловно би трябвало да опитаме гватемалското кафе
Любов от първата глътка кафе

Гватемала и културата на кафето
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР