Пиенето на три литра вода на ден помага за подмладяването

...
Пиенето на три литра вода на ден помага за подмладяването
Коментари Харесай

Три литра вода на ден сваля 10 г. от лицето

Пиенето на три литра вода дневно оказва помощ за подмладяването на организма и това го потвърждава 42-годишната британка Сара, която се изумила от резултата на водата върху външността й.

" Обикновено стартирам деня си с чаша чай. След това пия чаша вода преди обяд и още една на вечеря. Това прави най-много литър течност за 24 часа. Мислих, че пия обикновено вода, само че се оказа, че това изобщо не е задоволително ", споделя британката.

Сара дълги години страдала от главоболие и неприятно храносмилане. " Говорих с невролог и диетолог и те ми предложиха да увелича течностите на най-малко три литра на ден ", споделя дамата.

Скорошно изследване във Англия разкри, че всяка пета жена на Острова употребява по-малко от целесъобразния дневен банкет вода. " Реших да направя опит и да видя какво ще стане, в случай че пия целесъобразната доза в продължение на един месец ", изяснява тя.

Вижте също:

Сара направила фотография на лицето си без грим, преди да стартира персоналния си опит и една след четири седмици. " Аз съм на 42, само че би трябвало да призная, че при започване на опита ми изглеждах на 52 години. Имах шокиращи тъмни кръгове под очите, които ме правеха да наподобявам изтощена. Бръчките си личаха доста, както и странни червеникави петна. Кожата ми беше без никакъв искра и даже устните ми бяха изсъхнали. Изглеждах като труп ", спомня си британката.

Вижте също:

Според лекарите това е класическо доказателство за липса на хидратация. Всяка система и функционалност на тялото ни зависи от водата. Тя носи хранителни субстанции до клетките, обезпечава влажна среда за тъканите и отстранява токсините. Не пиете ли задоволително вода, нарушавате функционалностите на организма си.

" Резултатите от водата са удивителни ", споделя Сара, която към този момент се усеща и наподобява най-малко с 10 години по-млада.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР