Пиенето на чай е дългогодишна традиция в редица страни като

...
Пиенето на чай е дългогодишна традиция в редица страни като
Коментари Харесай

За тонус и наслада - вижте къде предлагат изгодно качествена селекция от различни видове чай

Пиенето на чай е дългогодишна традиция в редица страни като Китай, Япония и Англия. В източните култури моментите, отдадени на напитката, се свързват със положения на съзерцаване и медитация. Чаят се е отглеждал към манастирите високо в планината и е бил сервиран като балсам за поддържане на идеалното положение на мозъка – възприятие за осъзнатост и зоркост, съчетано с чувство за дълбока и спокойна естетика.

Българинът също обича положителния и първокласен чай и има построена чаена просвета, най-много във връзка с билковите. Те имат разнообразни свойства за подсилване на имунната система и дават топлината, нужна на тялото през студените интервали от годината.

Разбира се, чаша прекрасен чай е добра концепция освен при минусови температури. Тази напитката с изключение на добър тонус и умиротворяване носи и същинска приятност, по тази причина разнообразието от усети е повече от добре пристигнало. В Lidl да вземем за пример минусът при чайовете участва единствено в отстъпката, а плюсовете ще откриете в седмичната листовка на веригата, както и във всичките ѝ 125 магазина в цялата страна.

През тази седмица с отстъпка от -30% можем да открием определени типове чай Lord Nelson, подобаващи за едно удивително чаено празненство с обичана компания. От 29 до 4 януари във веригата ще открием разнообразни чаени оферти в типичен и пирамидални торбички, които изобилстват от висококачествени съставки и усети. Така да вземем за пример подобаващият за сезона билков чай във вариации от седем билки, маточина, лайка или мента се предлага за единствено 0.69 лева, а известният в последно време джинджифилов чай в разнообразни типове може да бъде открит на цена 1,87 лева вместо 2,69 лева

В специфичната селекция с понижени чайове Lord Nelson са включени още зелен чай в разнообразни типове на цена 1,11 лева или 1,59 лева, черен чай още веднъж в разнообразни типове за 1,03 лева или 1,59 лева, както и плодов чай в разнообразни усети за 1,59 лева вместо 2,29 лева

А с цел да бъде удоволствието от тази напитка такова, каквото ѝ приляга най-добре, Lidl предлага и понижения за пчелен мед букет с марката " Родна стряха ", който е с -20% отстъпка на цена 7,99 лева за 900 грама опаковка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР