Пиърс Морган яростно защити добрата си приятелка Кейт Гарауей, след

...
Пиърс Морган яростно защити добрата си приятелка Кейт Гарауей, след
Коментари Харесай

Пиърс Морган маркира Кейт Гарауей трол като „безсърдечна шибана идиотка“ след подло твърдение за измама с Covid

Пиърс Морган гневно отбрани положителната си другарка Кейт Гарауей, откакто подлите тролове в обществените медии се насочиха към водещата на Good Morning Britain след тъжната гибел на нейния брачен партньор Дерек Дрейпър.

Любимият брачен партньор на Кейт Дерек умря през януари на 56 години след мъчителна четиригодишна борба. Здравето на Дерек се утежни фрапантно, когато той претърпя изменящи живота си и трайни последствия от Covid. Последният документален филм, показващ последните няколко седмици на Дерек, имаше няколко сърцераздирателни разкрития за Дерек и брачната половинка му Кейт и тежкото състояние на двете им деца, с цел да получат грижите, от които Дерек толкоз мощно се нуждаеше. Кейт и децата й се грижеха за него в четиригодишната му здравна борба благодарение на голям брой болногледачи на цена от £16 000 на месец.

Историята на Дерек, която беше излъчена по ITV във вторник вечерта, даде феновете вникват в опустошителната последна година на някогашния политик със фамилията му, до момента в който се бори с бол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР