Пиърс Морган умолява принц Уилям и Кейт Мидълтън да излязат

...
Пиърс Морган умолява принц Уилям и Кейт Мидълтън да излязат
Коментари Харесай

Пиърс Морган казва, че Уилям и Кейт трябва да пренебрегнат съветите на покойната кралица, за да оцелеят - преди да е станало твърде късно

Пиърс Морган умолява принц Уилям и Кейт Мидълтън да излязат напред и да " обяснят " нещата, с цел да завоюват поддържа публичната поддръжка на фона на последния скандал в кралското семейство.

Бившият водещ на Good Morning Britain – който предходната седмица разкри, че е „ чул някои тревожни неща “ по отношение на местонахождението на Кейт – приказва откакто наподобява, че Кейт е снимана да посещава селскостопански магазин със брачна половинка си през уикенда, след международно безпокойствие и спекулации за нейното здраве.

Зърнестият кадър, сниман в Windsor Farm Shop в събота, демонстрира жена, която наподобява като Кейт, носеща пазарска чанта дружно с Уилям, до момента в който излизат от магазина и се насочат към паркинга. Зяпач, който ги видя, разказа кралската двойка като „ щастлива “.

Говорейки в своето нецензурирано шоу нощес, Морган прикани Кейт и Уилс да се откажат от любовта на починалата кралица „ в никакъв случай да не се оплакват и в никакъв случай да не изясняват “ и да одобряват ново мото след Кейт-гейт. „ Мотото на поко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР