Пиърс Морган сподели, че Доналд Тръмп му се е обадил

...
Пиърс Морган сподели, че Доналд Тръмп му се е обадил
Коментари Харесай

Пиърс Морган казва, че Доналд Тръмп най-накрая му се е обадил отново и има „смразяваща увереност`

Пиърс Морган показа, че Доналд Тръмп му се е обадил след дълго време, показвайки „ смразяваща убеденост “ след първичната си победа.

В шоуто си Морган сподели: „ Не бяхме говорили от нашето много противоречиво изявление, което направихме, в действителност стартирахме това шоу преди известно време. Имахме доста прелестен диалог и би трябвало да кажа, че той излъчваше смразяваща убеденост по отношение на протичащото се. Той в действителност има вяра, че ще завоюва. " Пиърс също призна, че е бъркал за Тръмп преди, сравнявайки го с Франк Синатра.

Говорейки по TalkTV, Морган разиска огромната победа на Тръмп в събранието в Айова, като сподели: „ Преди една година [Тръмп] беше изцяло отписан, не на последно място от хора като мен! Той докара републиканците до пагубен промеждутъчен мандат. Той беше изправен пред планина от правни дейности. Той беше сериен губещ. "

Той добави: „ Мнозина считат, че той е сериен измамник и рисков, само че той завоюва най-голямата победа в историята на събранията в Айова нощес, кралят на завръщанет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР