Пиърс Морган предупреди, че ще се случи нещо сериозно“, след

...
Пиърс Морган предупреди, че ще се случи нещо сериозно“, след
Коментари Харесай

Пиърс Морган изпрати „сериозно“ предупреждение, след като петима нападатели на терена достигнаха Кристиано Роналдо

Пиърс Морган предизвести, че „ ще се случи нещо съществено “, откакто петима нашественици на терена съумяха да доближат Кристиано Роналдо, до момента в който Португалия победи Турция на Евро 2024.

Голове на Бернардо Силва и Бруно Фернандеш и зрелищен автогол на Самет Акайдин доведоха до успеха на Португалия в мача с 3-0 и резервирането на място в 16-финалите. Мачът обаче беше пресечен от голям брой нашественици на терена.

Започна, когато младо момче изтича на терена и си направи селфи с Роналдо. Втори последовател също изтича на терена и се насочи към Роналдо към 15 минути след първия случай. Той също се опита да си направи селфи с нападателя, само че Роналдо не се подчини и фенът беше отхвърлен от защитата. След това още двама последователи изтичаха на терена преди мачът да завърши, до момента в който пети почитател изтича към Роналдо след края на мача.

И Морган се обърна към обществените медии, с цел да изрази загрижеността си по отношение на повтарящите се пробиви в сигурността, като написа: „ Нелепо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР