Пиърс Броснан може да бъде изправен пред глоба от £3900

...
Пиърс Броснан може да бъде изправен пред глоба от £3900
Коментари Харесай

Пиърс Броснан получи дата на съда и рискува затвор, след като се потопи в опасен горещ извор

Пиърс Броснан може да бъде изправен пред санкция от £3900 ($5000) или може би даже затвор, откакто беше „ заловен да се скита “ в предпазен народен парк.

Актьорът от Джеймс Бонд е упрекнат в „ нарушение на разпоредбите “ в Националния парк Йелоустоун, Съединени американски щати, и към този момент му е дадена дата за съд в Уайоминг. Той беше „ представен два пъти “ за това, че се твърди, че „ се е отклонил от позволената пътека, пробвайки се да прегледа по-отблизо термиките в Мамутовите тераси “.

Съобщава се, че той ще се яви в правосъдната зала на 23 януари идната година след хипотетичните нарушавания на 1 ноември по-рано тази година. 70-годишният Броснан е упрекнат в Пътуване пешком в термална зона и нарушаване на затварянето, съгласно правосъдни документи, съгласно MailOnline.

Изданието оповестява, че Пиърс би трябвало да се яви пред американския магистрат Стефани Хамбрик идващия месец. Федералните правила гласят, че посетителите на националния парк би трябвало да стоят на избраните пътеки. Излизането от крайбрежната а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР