Пиърингът е широко използван начин за свързване с Европа, казва

...
Пиърингът е широко използван начин за свързване с Европа, казва
Коментари Харесай

NetIX добави нови точки за достъп до мрежата си


Пиърингът е необятно употребен метод за свързване с Европа, споделя Фабрисио Коста
(снимка: NetIX)

Г лобалната платформа за съгласуваност и продан на данни NetIX, част от групата на Нетера, разшири наличието си на южноамериканския пазар, в Европа, Русия и Съединени американски щати. Това доста усили опциите за членовете на NetIX да се свързват и да реализират високоскоростен продан на данни с нови хъбове и дейта центрове.

NetIX прибавя в портфолиото си две нови точки на наличие в Бразилия – в Рио де Жанейро и Форталеза, и съгласуваност с нова платформа за продан на данни IX.br. През септември платформата добави други две интернет тържища към своята мрежа – Speed-IX в Амстердам и FL-IX във Флорида. Паралелно с това NetIX надгради наличието си и усили потенциалите си в Москва, Ашбърн (САЩ) и Мадрид.

Пиърингът е необятно употребен метод за свързване с Европа, а през последните години неговата известност в Южна Америка внезапно набъбна.  Чрез NetIX бразилските мрежи елементарно получават достъп до по-труднодостъпни и нишови платформи за продан на данни в Европа, освен това единствено посредством една връзка и един порт, разяснява Фабрисио Коста, районен шеф на NetIX за Южна Америка.
още по тематиката
С една връзка, един порт и един контракт платформата NetIX включва своите членове в световна мрежа от стотици интернационалните дейта центрове и тържища за данни. Над 140 членове, повече от 30 интернет тържища и над 6000 мрежи в 65 града на 6 континента са свързани посредством NetIX.

Членовете на платформата могат непосредствено да обменят трафик. Ползата от това за крайните консуматори е, че 90% от най-популярните уеб сайтове по света им се зареждат доста по-бързо. Сред членовете на NetIX са снабдители на интернет, телевизионни оператори, телекоми и мрежи за доставка на наличие.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР