Пиарът на криптокралицата Евгени Минчев изпя в нейна чест Бели

...
Пиарът на криптокралицата Евгени Минчев изпя в нейна чест Бели
Коментари Харесай

Ники Кънчев: Ружа Игнатова е като черен гологан, който не се губи

Пиарът на криптокралицата Евгени Минчев изпя в нейна чест " Бели ружи, нежни ружи " на премиерата на книгата си за нея

 

С акордеона на акордеонист №1 у нас сега - Исус Ангелов, се откри премиерата на новата книга на Евгени Минчев " Ружа Игнатова - измамница или жертва " в известно столично артсредище. " Бели ружи, нежни ружи ", разтегна инструмента в чест на неизвестно къде пребиваващата героиня на четивото музикантът. Смехът на гостите от резултата евентуално се чу и в прилежащите здания, тъй като Лорда е занаятчия на иронията, спор няма. По отношение на криптокралицата, чийто пиар е бил няколко години, Минчев е благосклонен и даже показва възхищението си от нейния жанр и предпочитание за пробив в клуба на най-богатите хора.

" Да създадеш облик на звяр, е по-лесно, в сравнение с облик на ангел ", с тази поговорка стартира представянето на книгата на създателката на OneCoin паркетният лъв. Той обаче не пожела да разяснява нито в частен диалог, нито пред представители на медиите къде съгласно него може да се намира Игнатова и дали е сред живите.

" Познавах Ружа Игнатова, само че не съм бил непосредствен с нея. Ние, българите, не се губим елементарно. За нея считам, че " черен гологан не се губи ", сподели за " България Днес " Ники Кънчев. Шоуменът бе в прелестно въодушевление и не отхвърли общи фотоси на нито един собствен почитател. Както и на създателя на книгата, който показва рискова непосредственост с някогашния водещ на " Стани богат ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР