Пиарът на Корнелия Нинова - Бояна Бозаджиева се подигра с

...
Пиарът на Корнелия Нинова - Бояна Бозаджиева се подигра с
Коментари Харесай

Пиарът на Корнелия се подигра с Георг ГЕРБ Георгиев!

Пиарът на Корнелия Нинова - Бояна Бозаджиева се подигра с Георг ГЕРБ Георгиев за напъните му като заместител министър на външните работи. Остроумната велинградчанка за следващ път сподели, че родопският ѝ изострен език не прости на такива люде като Георг, кой без никакъв стаж отвън Народното събрание се добра до зам.министерското кресло. Ето по какъв начин Бояна съкруши Георг в обществената мрежа, публикуваме коментара ѝ без редакция:

"По принцип не е обикновено да си зам.-министър и да оправдаваш гаф с нелепа конспирация. Разбира се, всичко си идва на мястото, когато се казваш Георг ГЕРБ Георгиев. Та “Гошо противоположното на острото” изясни гафа с Европейския юношески конгрес с някакви напъни на президента на форума да си завоюва гласове за идващ мандат, а пък се оказа, че въпросният никак не се бори за поста, тъй като няма право повече да го заема. Всичко щеше да е занимателно, в случай че Георг беше гадателка в треторазрядна кабелна телевизия, само че жестоката реалност е, че от него зависи външната ни политика...

P.S. Ако младите европейски посетители ги водим на танци с полуголи мацки, то възрастните европейски посетители непосредствено “консумация” и “бело” ли им предлагаме? "

Бояна Бозаджиева- Фейсбук
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР