Пианистката и пловдивчанинът, за когото се късат рокли и коси

...
Пианистката и пловдивчанинът, за когото се късат рокли и коси
Коментари Харесай

Евгени тайно се развел с украинка

Пианистката и пловдивчанинът, за който се късат рокли и коси в „ Ергенът “, се срещат още в Академията за изкуства в Имола, Италия

Любовник №1 в ефира Евгени Генчев още върти бизнес с някогашната си половинка – украинската пианистка Анастасия Кенер. Това откри инспекция на „ Уикенд “ в Търговския указател, където Ергена и някогашната му възлюбена се оказаха съдружници във компания, кръстена на младата русокоска.

„ Кенер Артистикс “ е компанията на някогашните съпрузи, която още действа и върти оборот от 46 хиляди лв. годишно. Двамата вземат решение да основат компанията, която е и продуцентска къща през 2017г. – няколко години преди Евгени и Анастасия да се разделят.

Пианистката и пловдивчанинът, за който се късат рокли и коси в „ Ергенът “, се срещат още в Академията за изкуства в Имола, Италия. Там двамата учат музика и репетират с часове наред. Сближава ги пианото, а Евгени е изключително запленен по дългите крайници на Анастасия и русите й коси. Връзката стартира, а шансът е на тяхна страна.

Двойката се мести през 2015-а в Лондон, където и двамата работят, а пристрастеността плава още повече като ноти на шедьовър. Анастасия е надарен занаятчия на клавишите, само че постоянно залага на разголени визии даже по плакатите за концертите си по целия свят, което нервира не Евгени, а консервативните му родители.

Евгени обаче е мощно впечатлен от хубавицата с изваяно тяло и уклон към Шопен и я води даже на отмора в България. Посетили Слънчев бряг дружно с други другари на пианиста. Евгени я среща с родителите си, подготвен е на брак, но Анастасия има други планове.

Младата украинка мечтае да отвори академия за преподаване на пиано и кариерата й е преди всичко пред промяната на пелените. Двамата обаче подписват брак, носи мълвата, а обратно на слуховете, младата пианистка няма деца. Признанието на Ергена в шоуто – че е живял с момиче, което има две деца и безусловно той ги е отгледал, се оказа роман за друга възлюбена на мургавия мачо.

Говори се, че точно Анастасия е момичето, разрушило сърцето на Евгени и с която има бракоразвод скрито в Лондон, надалеч от очите на почитатели и клюкари.

Само братът на пианиста бил очевидец на срутва на фамилията, защото от години работи като финансист в Ситито и отглежда две деца със брачната половинка си – рускиня.

Двойката подписва брак в английската столица, само че взаимното общуване не просъществува дълго. Анастасия още е съучастник на Евгени и бизнесдама, само че двамата от дълго време не са двойка.

Днес хубавицата е омъжена щастливо за различен собствен сътрудник от азиатски прозиход – Карлос Версликен, написа изданието. Годежът е бил малко след разлъката с нашето момче – през 2019 година. Тогава тя взема решение да постави завършек на романса с Евгени и приема предлагането за брак от Карлос, а Генчев е заличен от всички обществени мрежи и контакти на русата бомба.

Пианистката резервира загатна от общата им отмора в България, само че продължава напред. Евгени също – младият пианист взема решение да потърси шанс, популярност и обич в шоуто „ Ергенът “, където 25 хубавици се борят за него.

Общата им компания, в която всеки има дял от 50%, обаче остава, защото Анастасия няма никакво желание да се отхвърля от опцията да се трансформира в сполучлив продуцент, откакто извършва и фантазията си – основава академия за пиано и образова деца в Гент, Белгия.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР