Пианистът Евгени Генчев ще изнесе грандиозен концерт пред варненска публика

...
Пианистът Евгени Генчев ще изнесе грандиозен концерт пред варненска публика
Коментари Харесай

Ергенът с концерт във Варна тази събота

Пианистът Евгени Генчев ще изнесе величествен концерт пред варненска аудитория тази събота, 10 юли. Най-известният ерген в България ще излезе на сцената на Летен Театър от 20 часа, научи Varna24.bg.

Билети може да закупите през страницата на eventim.bg.

Цената на билетите е от 40 до 180 лв..

“Моята музика. Моят свят. Самият аз. " е мотото на концерта с който Евгени Генчев ще показа на варненската аудитория и гостите на града.

В съботната вечер той ще направи не просто концерт, а същинско клавирно шоу с негови аранжименти на композиции от Албинони до Queen и Nirvana! Евгени е подбрал творби, които са близки до сърцето му и които са оставили дълготраен отпечатък във времето и музикалната история. В тази прочувствена вечер към него на сцената ще се причислят и музикални посетители, които ще бъдат специфична изненада!

Евгени Генчев споделя:

“Много се вълнувам да показва моето соло шоу за пръв път в родината. Като типичен пианист, аз съм концертирал от Австралия и Азия до Щатите. Но за класическите музиканти съм човек, който се е включил към ‘тъмната страна’. За мен музиката е универсална. Нямам предпочитание да се лимитирам от род. Водя се от това, което ме допира. Пианото е инструмент, на който можеш да изсвириш всяка мелодия, която е близка до сърцето и съумява да те развълнува. Винаги съм целил да предам това чувство на публиката и нямам самообладание да споделя това особено прекарване с вас ".

От това признание излиза наяве, че ни чака не просто типичен клавирен концерт, а същинско шоу, което ще ни предложи буря от музикални стилове – класика, поп и рок музика!

Евгени Генчев е музикант, композитор, възпитател, артист и публицист, ученик на влиятелната Кралска музикална академия в Лондон. Споделя, че се усеща еднообразно добре когато свири за няколко милиона фенове пред Бранденбургската врата за посрещането на 2017 година и когато продуцира музика в студиото си или застава пред филмовата камера.

След супер сполучливите му концерти в Европа, Северна Америка, Азия и Австралия, международните музикални критици го нарекоха “лъвът на клавишите “. Споделял е една сцена със сър Том Джоунс, Лейди Гага и доста други. Изнася супер сполучливи турнета с Лука Шулич от 2Cellos.

Евгени има голям брой телевизионни участия в канали като RTL, ARD, ZDF, BBC, Deutsche Welle, Pro7, както и паметно наличие в телевизионното шоу Heidi Klum’s Next Top Model. Българската аудитория го познава от последното издание на телевизионния формат " Ергенът “ (bTV Media Group).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР