Пианистът Евгени Генчев, сега звезда в риалити шоуто Ергенът, криел,

...
Пианистът Евгени Генчев, сега звезда в риалити шоуто Ергенът, криел,
Коментари Харесай

Най-известният пианист в БГ: Евгени Генчев от "Ергенът" криел, че е женен в Англия?

Пианистът Евгени Генчев, в този момент звезда в риалити шоуто " Ергенът ", криел, че живеел на фамилни начала с украинка. Половинката му го поощрила да взе участие в шоуто, тъй като въобще не се вълнувала от дамите, които се борят за сърцето му, написа " Уикенд ".

Твърди се, че Евгени от дълго време бил разкрил дамата с основно " Ж " и възнамерявал да ѝ е правилен до края на живота си. Участието му в сантименталното риалити е шменти-капели за рейтинг, издадоха пред " Уикенд " близки до тъмнокосия музикант. Чаровният пианист разкрил любовта още преди години в лицето на красива украинка. Двамата са сгодени и даже живеят под един покрив в Англия.

Виж още: Това тя ли е? Изтече скандално видео с 15-годишната Габриела Бланко от " Ергенът "

Сънародничката на Зеленски имала цялостно доверие на своя фаворит и даже го поощрила да взе участие в осъществения в Турция формат. " Спокойна съм, знам, че в никакъв случай няма да ми изневериш. Иди, участвай - това е просто роля. Самата аз ще виждам епизодите не със свито сърце, а с голям интерес " - с тези думи хубавицата предиздвикала Евгени да одобри офертата.

" Двамата са като женени, а може даже и към този момент публично да са сключили брак. Преди време Генчев подари на изгората си пръстен с голям елмаз. Бижуто струваше луди пари - доста повече от мижавата халка, която ще връчи на победителката в предаването ", издават чудесно осведомени източници, твърди още изданието.

След като предишното лято се заприказва, че точно Евгени ще е новият " ерген ", в шоу средите потегли упорита мълва, че виртуозният пианист е гей. Истината обаче е, че той няма полово увлечение към своя пол, а в случай че въобще в миналото е имал някакви запитания по мъже, то това е било още преди да срещне обичаната си украинка.

Виж още: Равносметка и лекуване: Ели след аборта с значими препоръки и по какъв начин Антоанет Пепе ѝ е помогнала 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР