Пи ар и благотворителят - лорд Евгени Минчев, който от

...
Пи ар и благотворителят - лорд Евгени Минчев, който от
Коментари Харесай

Това ли наистина е новото гадже на Евгени Минчев?

Пи ар и благотворителят - лорд Евгени Минчев, който от няколко дни е в Лондон за организация на Британско-българския бизнес бал там, от седмица не дава отговор на българските медии.

Поводът - приписаната му връзка с модела Карло. HotArena успя с персонални връзки да стигне до устатия ексцентрик с цел да откри има ли правилно в изказванието, че топ моделът Карло и той са гаджета. 

" Нищо общо нямам с него, той даже не е мой вид “, просъска Евгени и затвори с извинението, че е на значима среща.

Според осведомени обаче, двамата се виждат интензивно от близо четири години, когато Минчев натири предходния си другар Стивън, с който изкараха 11 лета. Лондонската мълва твърди, че двамата постоянно са засичани в влиятелни и първокласни частни клубове, двамата бяха засечени дружно и в България единствено преди дни. Тогава Евгени настоя, че единствената причина Карло да е тук е, че снимат клип към две негови авторски песни - " Самотен " и " Ела, поплачи ".

В същото време лорд Минчев даде празненство за Карло, което приятелите му като Маргарита Михнева одобриха като годежно и тя им подари пръстени. Клипове в действителност са снимани и те ще бъдат налични до септември в YouTube канала на Евгени, който към този момент трета година прави сполучливи авторски части.

В последните месеци Карло стои на почетното място по време на сезонните обяди на Евгени Минчев в Лондон, на които към този момент участваха принцеса Катарина, артистът от Ало, ало Гай Сайнър, политици, дипломати и предприемачи от града на Нейно Величество. Близки до звездата настояват, че привързаността сред двамата е експлицитен факт, въпреки Евгени да твърди тъкмо противоположното. Ние се питаме, в случай че " договорката “ е единствено един или два клипа, за какво двамата са по този начин постоянно дружно, без даже да се крият...

Същите думи на отричане Евгени сподели и във връзка с други свои гаджета, като Стивън, Миро, модела Радослав и други. Историята обаче удостовери, че известният Пи ар очевидно желае да резервира връзките си дискретни, а имената на своите гаджета - неопетнени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР