PHOENIX (AP) — Специални издания на дългосвирещи плочи, изпълнения на

...
PHOENIX (AP) — Специални издания на дългосвирещи плочи, изпълнения на
Коментари Харесай

Денят на магазина за грамофонни плочи празнува инди търговците на дребно на музика, докато се движат на вълната на популярност на винил

PHOENIX (AP) — Специални издания на дългосвирещи плочи, осъществявания онлайн и най-малко едно гигантско блок празненство са планувани в събота в Съединени американски щати, до момента в който стотици магазини честват Record Store Day по време на прилив на интерес към винила и в деня след издаването на последния албум на Тейлър Суифт.

Нямаше оповестени специфични оферти за Record Store Day за идването на „ The Tortured Poets Department “ на Swift в петък, само че нейните почитатели постоянно чакат с неспокойствие новите албуми и съпътстващите колекционерски дългосвирещи плочи.

В крайградските търговски центрове и центровете на огромните градове инди магазините за грамофонни плочи постоянно са първите, които разпознават и разпространяват изгряващи актьори. Години преди Суифт да слага върхове за Грами и да разпродава концерти в Япония, Bull Moose Music в Портланд, Мейн, раздаваше една от нейните китари с подпис в конкурс за присъединяване и победа.

„ Ние носехме нейната музика преди всички огромни магазини. Винаги сме знаели, че тя щ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР