Philips Monitors B Line е монитор, насочен към широк кръг

...
Philips Monitors B Line е монитор, насочен към широк кръг
Коментари Харесай

Philips представи новия монитор B Line 243B9H

Philips Monitors B Line е екран, ориентиран към необятен кръг от експерти, търсещи комфортен, благонадежден и сигурен екран. Най-новият модел от B линията на Philips Monitors е 243B9H – 24 ” (23,8″ / 60,5 см диагонал) с FullHD резолюция.
USB-C се оправя с бъркотията на бюрото
Има единствено един кабел, който може да обезпечава зареждане и видео сигнал до екрана и по този начин да спомогне за нареждане на работното място – USB-C. Той е разполагаем в новия Philips 243B9H и е една от най-удобните технологиите, които са налични все още, защото предлага ефикасна и надеждна връзка, която е пределно елементарна за конфигурация и подготвена за потребление незабавно. Тънкият, съразмерен USB-C конектор разрешава елементарно свързване с един кабел и супер скорости на трансфер, както и интелигентно ръководство на зареждането: сигналът до екрана и обменът на данни се реализират по USB-C (в различен режим DisplayPort), а зареждането и зареждането на преносимия компютър  (USB Power Delivery) е с мощ до 65W.
Проектиран за бизнес
Тези функционалности вършат Philips 243B9H елементарен за приложимост от всеки. Мониторът предлага и други вградени благоприятни условия, които да подкрепят експертите и да поддържат бюрата им чисти и подредени, като вградените стерео представители и сигурна уеб камера.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР