Philips е компания, която редица пъти в историята си е

...
Philips е компания, която редица пъти в историята си е
Коментари Харесай

Дългосрочната инициатива на Philips в подкрепа на българската гейминг и стрийминг общност

Philips е компания, която редица пъти в историята си е била пионер в даването на нови технологии за възстановяване на метода на живот. Следвайки тази философия и новаторския си метод, в края на 2020 година, Philips за пръв път сподели интереса си към гейминга в България посредством своя артикул One Blade и провежда всеобщо гейминг събитие с присъединяване на известни представители от българския esport, осъзнавайки, че геймингът и стриймингът набират все по-сериозен набор от почитатели у нас. Philips One Blade е уредът, който оказва помощ на един стриймър да наподобява представително пред своята live публика - trim well, stream well!

Чрез колаборацията си с едни от най-известните стриймъри и организирането на One Blade Gaming Challenge (2020 г.), Philips даде опция на близо 15 000 души да станат част от едно достоверно гейминг премеждие и се трансформира в един от първите марки отвън гейминг разказа, който намерено застава зад esports освен като спонсор, само че като основател на лично наличие.

На 27.03.2021 година от 19:00 часа почитателите на гейминга ще могат още веднъж да станат част от One Blade Gaming Challenge vol. 2, като се впуснат във второто издание на епичния Counter-Strike: Global Offensive конфликт. В него, с изключение на най-популярните лица от българската esport сцена - Dido D, Mr_Jackp0t, xXShadowHexXx, el3nko, Pavel Kolev и Icaka, ще вземат участие и четирима авансово определени фенове на гейминга, които дадоха отговор на онлайн предизвикателство отправено от One Blade през последния месец. Водещи на онлайн събитието ще бъдат бъдат Zing & Qforina. Philips и продуцентите на One Blade Gaming Challenge vol. 2 - TDB Play, приготвят двучасово шоу, което ще предложи на почитателите едно ужасно преживяване.

Това обаче няма да е единственото сходно събитие за годината - през цялата 2021 година Dido_D и Mr. Jackpot - посланиците на Philips One Blade, ще разкриват дребните секрети към това каква подготовка е нужна за основаването на един гейминг стрийм във видео поредност наречена „ От гейминг запалянко до стрийминг експерт ". От нея могат да се чакат забавни обстоятелства към стрийминга - рискове, трикове, нужна техника, работа с публика и други. Всичко това може да се наблюдава както в каналите на посланиците, по този начин и в тези на Philips Bulgaria. Както и през 2020 година, марката и тази година ще се включи в серия от интензивности, продължаващи през цялата 2021 година, за да способства за развиването на стрийминг и гейминг културата.

За Philips One Blade:
OneBlade може да се оправи с всичко - подкастряне, оформяне, бръснене на всякаква дължина косми правейки процеса по-приятен и ефикасен от преди. Първи по рода си в категорията, продуктът дава обещание гражданска война в метода, по който мъжете поддържат стила както на лицето си, по този начин и на цялото тяло.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР