Philips анонсира на голямото изложение CES 2018 в Лас Вегас

...
Philips анонсира на голямото изложение CES 2018 в Лас Вегас
Коментари Харесай

CES 2018: Philips представи нова фамилия 4К телевизори с поддръжката на Dolby Vision HDR

Philips анонсира на огромното ревю CES 2018 в Лас Вегас своите нови тв приемници с 4К резолюция. Но за разлика от Panasonic, новите устройства поддържат формата Dolby Vision HDR.
На CES 2018 бе показана огромна продуктова гама тв приемници на Philips . Потребителите могат да изберат устройство с размер на диагонала на екрана от 43 инча до 75 инча в границите на сериите 57, 69 и 59. Всички нови тв приемници на Philips поддържат смарт телевизионната платформа Philips NetTV. От останалите механически характерности бяха изброени Wi-Fi 802.11ac модула за безжична връзка с два честотни диапазона и съществуването на HDMI 2.0a интерфейса с HDCP 2.2.

За потребителите, искащи да закупят по-достъпен модел от новите тв приемници бе предложена серията 57. В този случай също има 4К панел, само че липсва поддръжката на HDR формата. Продажбите на всички нови тв приемници започват през месец април тази година, само че на ревюто, Philips не разгласи техните цени.

И още, Philips показва и нов модел UHD Blu-ray плеър с поддръжката и на двата формата – HDR10 и Dolby Vision, както и технология за повишение на резолюцията за онлайн услуги като да вземем за пример Netflix, YouTube и Vudu.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР