Philips 326P1H предлага Quad HD изображения с 2560×1440 пиксела(снимка: Philips) MMD,

...
Philips 326P1H предлага Quad HD изображения с 2560×1440 пиксела(снимка: Philips)
MMD,
Коментари Харесай

Нови монитори Philips идват с USB-C докинг и Windows Hello


Philips 326P1H предлага Quad HD изображения с 2560×1440 пиксела
(снимка: Philips)

MMD, лицензен сътрудник на Philips, пуска на пазара два нови монитори, които оферират вградена USB type-C докинг станция със зареждане и вградена камера със датчици за Windows Hello лицево различаване.

Моделите Philips 326P1H (31,5″) и Philips 329P1H (31,5″) са предопределени както за архитекти и професионални графични дизайнери, финансисти, инженерни компании и други организации, които изискват монитори за прецизна работа с точни цветове, по този начин и за потребление вкъщи.

USB type-C докинг станцията разрешава непосредствено зареждане на преносими компютри до 90 W и свързване на всевъзможни периферни устройства, включително клавиатура, мишка, принтер и мрежов RJ-45 Ethernet кабел, единствено с един USB-C кабел със съразмерен конектор. Така можете да гледате филм с висока резолюция, до момента в който трансферирате данни и зареждате преносимия компютър.

В допълнение, тези монитори вършат мястото по-подредено поради доста по-малката кабелна неразбория. Philips 326P1H включва DisplayPort-out конектор, който разрешава основаване на мрежа от свързани монитори с висока резолюция единствено с един кабел от първия екран до PC-то.

Само с един USB-C кабел могат да се свържат голям брой периферни устройства
(снимка: Philips)

Philips 326P1H предлага Quad HD изображения с 2560×1440 пиксела, а Philips 329P1H има резолюция UltraClear 4K UHD (3840×2160) за реалистични зрителни прекарвания. Тези образни благоприятни условия дават отговор на необятен набор от професионални потребности, освен за 3D графични приложения, само че и за финансовия бранш, където се употребяват таблици с доста елементи.

Мониторите употребяват IPS матрица с необятни зрителни ъгли от 178/178 градуса, което прави допустимо наблюдението на екрана от съвсем всевъзможен ъгъл и постоянно при опазване на точността на цветовете.

Технологията Flicker-Free за удобна работа без вибриране и режимът LowBlue за щадяща очите работливост значат по-комфортна и безвредна работа за потребителите. Дисплеите дават отговор на стандарта TUV Rheinland Eye Comfort и предотвратяват напрежението в очите, обвързвано с продължителна приложимост на компютър.

Philips 329P1H има резолюция UltraClear 4K UHD (3840×2160) за реалистични прекарвания
(снимка: Philips)

Новите монитори имат и „ зелена ” страна, с помощта на екологичния им дизайн. И двата модела разполагат с PowerSensor, който засича дали има консуматор пред екрана и автоматизирано контролира яркостта, когато той липсва, като по този метод икономисва до 80% от цената на силата.

Друга екстра е LightSensor, който настройва яркостта на изображението според от светлинните условия, с цел да се получи най-хубавата картина с минимална консумация на сила.

И двата монитора дават отговор на стандартите RoHS, EnergyStar 8.0 и EPEAT и са безусловно лишени от нездравословни вещества като олово и живак, както и PVC/BFR. Освен това опаковъчните материали подлежат на 100% преработване.

Philips 326P1H е разполагаем на българския пазар от началото на декември на целесъобразна последна цена от 958 лева с Данък добавена стойност, а Philips 329P1H се чака в края на месеца на цена от 1350 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР