ПФК отваря своя онлайн магазин, изпълнен с артикули за предстоящите

...
ПФК отваря своя онлайн магазин, изпълнен с артикули за предстоящите
Коментари Харесай

Ботев стартира онлайн магазин

ПФК отваря своя онлайн магазин, изпълнен с продукти за идните светли празници. От през днешния ден „ жълто-черните “ последователи ще могат да пазарят онлайн на адрес: store.botevplovdiv.bg
" В онлайн магазина ще откриете и формалната екипировка на най-стария футболен клуб в България. В наличност са и голям брой фенски продукти за мъже и дами.

Обърнали сме особено внимание и на най-малките „ жълто-черни “ сърца, като на Ваше разположение са продукти за „ канарчетата “ до 7-годишна възраст.

За пазаруващите в онлайн магазина ще има две варианти за довеждане докрай на покупката. За почитателите ще е налично както заплащане по банков път, по този начин и на място при приемане на доставката от Еконт (офис или адрес за доставка).

За искащите да пазарят в магазина на клубната база, той остава на Ваше разположение в делничните дни от 9:00 до 19:00ч., а в събота – от 10:00 до 14:00ч ", написа формалният уебсайт на " жълто-черните ". efbet Лига 15 кръг, неделя 6 декември  Ботев (Пловдив) 0:3краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР