ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо

...
ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо
Коментари Харесай

Важна информация за феновете на Лудогорец преди мача с ЦСКА

ПФК Лудогорец уведомява всички почитатели, които ще гледат онлайн първия мач в тазгодишното издание на груповата фаза в Лига Европа против ЦСКА Москва в четвъртък (19 септември) от 22,00 ч., че същия ден стадион „ Лудогорец Арена “ отваря порти в 20,00 ч. Билети за този мач, както и за срещите с Еспаньол и Ференцварош сега се продават на клубната база в Разград. В деня на мача от 10,00 ч. ще работят касите на улица " Васил Левски ".

Клубът приканва последователите да не идват на " Лудогорец Арена " в последния миг, с цел да се избегне скупчване по входовете. За да се улесни пропусквателния режим, почитателите би трябвало да следват инструкциите на стюардите и полицията.

Важно! Лудогорец предизвестява, че почитатели с продукти на противниковия тим няма да бъдат допускани до секторите, където е разположена публиката на домакините. Клубът оповестява също по този начин, че на " Лудогорец Арена " няма да бъдат допускани последователи в нетрезво положение, с оръжия, рискови предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките викания, както и потреблението на лазери от трибуните по време на мача, са безусловно неразрешени.

ПФК Лудогорец припомня, че всички последователи подлежат на щателна инспекция по входовете, като неразрешените предмети ще бъдат изземвани. Официалната конференция на Лудогорец ще се организира на 18 септември (сряда) от 13,00 ч. в огромната зала зад Централна естрада на " Лудогорец Арена ". В нея присъединяване ще вземат Станислав Генчев и Антон Недялков. Последната подготовка на първенците преди дуела с съветския отбор е в сряда в 11,00 ч. на клубната база. Брифингът на ЦСКА Москва на 18 септември с присъединяване на треньора Виктор Гончаренко стартира в 17,30 ч. на " Лудогорец Арена ". Официалната подготовка на московските " армейци " е половин час по-късно. Заниманията на двата отбора в сряда са открити за медиите в първите 15 минути.

Важно! ПФК Лудогорец припомня, че в мачовете от Лига Европа и шампионата на Първа лига на стадиона се влиза единствено против документ за идентичност, който би трябвало да бъде показан на органите на реда. Мaлолетни и малолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани против попълнена декларация от компаньон. Търсете бланките на касите на " Лудогорец Арена " и на караваната с почитател продукти на улица „ Гаврил Кръстевич “ и ги попълвайте прецизно, с цел да се улесни пропусквателния режим на стадиона директно преди началото на мача. Лига Европа 1 кръг, четвъртък 19 септември  Лудогорец 22:00предстои  ЦСКА Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР