ПФК Лудогорец съобщава на феновете, които ще гледат двубоя с

...
ПФК Лудогорец съобщава на феновете, които ще гледат двубоя с
Коментари Харесай

Важна информация за феновете, които ще гледат на живо Рома - Лудогорец

ПФК Лудогорец оповестява на почитателите, които ще гледат дуела с Рома на " Олимпико " в четвъртък (3 ноември) от 21,00 ч. локално време, че домакините и полицията в града основават специфична организация за напредване до стадиона. Привържениците, които разполагат с билети за северната естрада на " Олимпико " (Distinti Nord Ovest), би трябвало да се съберат на площад Piazzale delle Canestre (00197 Roma RM, Italy), откъдето с шатъли ще бъдат превозени до стадиона. Първите такива потеглят в 17,00 ч., като дистанцията от площад Piazzale delle Canestre до " Олимпико " лишава 30 минути. Стадионът отваря порти в 18,00 ч. След края на дуела почитателите би трябвало да изчакат известно време на трибуните, след което със същите шатъли ще бъдат върнати на площад Piazzale delle Canestre .

Притежателите на билети първа класа за Monte Mario Top Nord ще влизат през турникети 2-13 на централната естрада, като за тях няма проведен превоз до стадиона.

ПФК Лудогорец поучава своите последователи с билети за северната естрада (Distinti Nord Ovest) да се придвижат до площад Piazzale delle Canestre въозможно най-рано и да съблюдават прецизно инструкциите на стюардите и полицията. За облекчение на почитателите човек от ПФК Лудогорец ще участва при тръгване на шатълите за " Олимпико " и ще оказва подпомагане при нужда.
 Продажбата на билетите за мача Рома - Лудогорец завършва на следващия ден
Продажбата на билетите за мача Рома - Лудогорец завършва на следващия ден

Напомниха от клуба на своите последователи

За въпроси и подпомагане единствено в деня на мача след 16,00 ч. - тел. +359899515593

Важно е да се знае, че при идване на " Олимпико " всеки почитател наложително би трябвало да носи паспорт или персонална карта. Документът за идентичност, както и билетът, ще бъдат тествани от стюарди на специфичен пропускателен пункт. При разминаване в имената достъпът до стадиона ще бъде отхвърлен. Фен без документ за идентичност няма да бъде позволен на трибуните. При влизане на стадиона от входове 50, 51 и 52 на северната естрада всички почитатели и техния багаж ще бъдат подробно тествани.

На " Олимпико " е безусловно неразрешено е внасянето на камъни, ножове, ножици, лазери и всевъзможни предмети, които могат да причинят вреди или да бъдат хвърлени към терена.

Забранени са всевъзможни форми на дискриминация, расизъм или друга непоносимост с песни или писмени прояви.

Абсолютно е неразрешено блокирането на пътеходите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР