ПФК Левски се обърна към феновете с молба отново да

...
ПФК Левски се обърна към феновете с молба отново да
Коментари Харесай

Левски пак помоли феновете си за помощ

ПФК Левски се обърна към почитателите с молба още веднъж да оказват помощ на клуба, закупувайки си виртуални билети. На " сините " следва домакинство с Монтана при подновяването на шампионата. Мачът е в неделя от 17:00 часа. Билетите са с цена от 10 лв..

Съобщението от levski.bg:

" Левскари,

Любимият тим възобновява присъединяване си в шампионата на Първа лига и в неделя ще изиграе своя домашен мач против Монтана.

Срещата от 17-ия кръг на Първа лига ще се организира в неделя, 14.02.2021 година, от 17:00 часа на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “. Поради рестриктивните мерки за посещаване на аудитория на мачовете от Първа лига, „ сините “ последователи няма да имат опция да поддържат обичания тим. За следващ път обаче публиката на Левски ще има опцията да показва, че за нея няма граници и ще покаже по какъв начин се обича един тим постоянно и на всички места!

От през днешния ден всеки последовател ще има опция да поддържа клуба, закупувайки си виртуален билет.

Цeната на талона за всички браншове е 10 лева, а ПФК Левски пуска в свободна продажба целия потенциал на стадион „ Виваком Арена - Георги Аспарухов “ за мача с Монтана. Срещата ще се играе на закрити врата, като нито един последовател няма да бъде позволен на трибуните по отношение на ограниченията срещу разпространяването на COVID-19. Закупуването на билет за събитието обаче подсигурява както морална, по този начин и финансова поддръжка към обичания тим.

Вземи своя билет! Нека още веднъж реализираме „ цялостен стадион в сърцата “...

Един за всички, всички за Левски!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР