ПФК Левски подписа договор за една година с вратаря Николай

...
ПФК Левски подписа договор за една година с вратаря Николай
Коментари Харесай

Левски с четвърто ново попълнение

ПФК Левски подписа контракт за една година с вратаря Николай Кръстев. Юношата на клуба парафира през днешния ден своя договор и стартира подготовка със „ сините “.

Стражът дебютира за мъжкия тим на Левски на 28 февруари 2017 година при гостуването на Дунав, приключило 2:2. Във всички шампионати той изигра общо 20 мача за клуба, като в 6 от тях съумя да резервира мрежата си суха.

" Чувствам се ужасно още веднъж вкъщи и нямам самообладание да стартира тренировки с тима. Сега нещата на „ Герена “ са по-различни от последния ми престой. Изгражда се отбор, в който юношите на клуба ще получат огромен късмет за изява. Заедно с това към тях ще има и опитни български играчи, които да им оказват помощ. Това е пътят и се надявам да зарадваме хората с положителни резултати. Надявам се през този сезон да забележим един Левски, който излиза със сърце и душа на терена и да се бори зa победа във всеки дуел. В персонален проект се усещам чудесно, здрав съм и се веселя, че съумях да натрупам игрови опит през месеците, прекарани във Витоша (Бистрица) ", съобщи Ники Кръстев пред формалната страница на клуба.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР